matbloggnm.blogg.se

Skomakarlåda

Publicerad 2014-08-22 20:59:20 i Allmänt,

Ryggbiff/oxfilé/entrecote
Potatis
Grädde
Kalvfond
Smör
Mjölk
Salt
Vitpeppar
Bacon 
Brysselkål 

Börja med att tina brysselkålen, lägg den sedan i en ugnsform med olivolja, salt och peppar i ca 20min på 200grader

Potatismos det kan ni alla, vi kör med lite grädde, salt, vitpeppar, mjölk och smör. 

Finhacka och stek bacon knaprigt.
Stek sedan köttet. När köttet är klart häller du i 1dl vin, 2msk kalvfond låt koka i 2min.

Servera:) 



Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2014-08-22 23:46:10

Ser smarrigt ut! Jag lagade tacos idag - lägger inte ut receptet på det! ;-)
Förhoppningsvis bidrar jag lite till denna sida under helgen! :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela